Coaching

Coaching

 

Naast het zingen geeft Jane ook zangcoaching. Zij vindt het belangrijk en leuk om haar kennis en enthousiasme over het zingen over te brengen aan anderen.

 

Het coachen doet zij op verschillende manieren

Naast de individuele coaching (op aanvraag), is zij ook gespecialiseerd in het werken met groepen van alle leeftijden (workshops) en het dirigeren van koren.

 

Workshops:

De workshops zijn gericht op onder andere

- Zingen

- Stage performance

- Meerstemmig zingen

- Teambuilding met gebruik van zang

- Bandcoaching

- Zangtechniek voor koren en bands

 

Jane werkt als workshopleider, zowel vanuit haar eigen onderneming, als voor andere ondernemingen, zoals, de creatieve organisatie, Max music. Hiervoor verzorgt zij onder andere de workshops Blackgospel zingen, Stemsterren, Zeemansliederen en Pop zang.

 

Training bedrijfsleven:

In samenwerking met InXtenso, verzorgt Jane teambuilding workshops in combinatie met zang.

Deze specifieke workshop (‘Make your own team-sound’) focust zich naast het plezier en groepsgevoel wat zingen geeft ook op de dagelijkse werksituaties.

 

Omschrijving “Make your own team-sound”!

Door middel van zang gaan we werken aan het thema “Make your own team-sound”. De teambuilding richt zich op effectief samenwerken met behulp van zang. Met elkaar gaan we een spetterend, meerstemmig nummer neerzetten. Tijdens het oefenen hiervan hebben we niet alleen aandacht voor wat er gezongen moet worden, maar letten we op situaties die je tijdens je werkweek zomaar kan tegenkomen. Bijvoorbeeld: ‘Hoe ga je om met een niet duidelijk gegeven opdracht of hoe ondersteun jij een ander zodat jullie allebei beter worden?' Deze werksituaties komen (verhuld) voorbij binnen verschillende opdrachten die uiteindelijk gaan leiden naar dat spetterende nummer gezongen vanuit jullie eigen ‘team-sound’!

 

 Meer informatie: